یک طراح معماری، طرحبندی ساختمانها و مناظر را طراحی میکند. طراحان تحت نظارت مستقیم معماران دارای مجوز کار میکنند و با مشتریان برای جمع آوری الزامات طراحی، مشخصات و بودجه برای پروژههای ساختمانی خود تعامل دارند. درواقع طراحان معماری متخصصانی هستند که در برنامهریزی و طراحی سازهها تخصص دارند. آنها با در نظر گرفتن عواملی مانند سایت ساختمان، هزینه و روند، توصیههایی را در مورد طراحی معماری مناسب به مشتریان ارائه میدهند.
همانطور که متوجه شدید این مطلب از وبلاگ کارسپاری شغل طراح معماری و مهارت طراحی معماری را مورد بررسی قرار میدهد.
یک طراح معماری چه میکند؟
طراحان معماری مسئولیت طراحی ساختمانها یا مناظر شهری را برعهده دارند. گاهی اوقات بهعنوان طراح ساختمان نیز از آنها یاد میشود، آنها معمولاً تحت نظارت معماران دارای مجوز کار میکنند. علاوهبر این، کار آنها شامل مکاتبه با مشتریان به منظور جمع آوری اطلاعات مهم مربوط به الزامات طراحی پروژه ساخت و ساز و بودجه است.
برخی از وظایف و مسئولیتهای مشترک یک طراح معماری عبارتند از:
- انجام محاسبات مورد نیاز برای چیدمان، از جمله اندازهگیری ابعاد
- ارائه توصیههای طراحی به مشتریان
- همکاری با مشتریان و مدیریت برای ایجاد و اصلاح طرح پروژه
- ایجاد پلانهای معماری با استفاده از نرمافزارهای مربوطه و ترسیم دستی
- بهروز نگه داشتن آخرین روند در طراحی
- اطمینان از مطابقت نقشهها و طرحهای پروژه با کدهای صنعت و استانداردهای قانونی
- مدیریت اجرای روزانه سایت پروژه
مهارتهای یک طراح معماری:
طراحان معماری هنگام انجام وظایف خود از ترکیبی از مهارتهای سخت و نرم استفاده میکنند. از آنجایی که شغل آنها مستلزم ایجاد طرحهای دقیق ساختمان و همچنین ارتباط با مشتریان و مدیریت است، داشتن دانش فنی و غیر فنی برای آنها مهم است. در زیر چند مهارت مهم وجود دارد که طراحان معماری برای پیشرفت در کار خود میتوانند آنها را توسعه دهند.
مهارتهای فنی:
سواد کامپیوتری برای طراحان معماری ضروری است. زیرا آنها به طور روزانه از کامپیوتر برای کار خود استفاده میکنند. آنها برای برقراری ارتباط از طریق ایمیل و سایر عملکردهای مرتبط، به مهارتهای فنی اولیه نیاز دارند. با این حال، طراحان معماری معمولاً به مهارتهای فنی پیشرفتهتری نیز نیاز دارند زیرا امروزه آنها بیشتر طرحهای خود را به صورت آنلاین ایجاد میکنند. بنابراین، توانایی کار کردن با نرمافزارهایی، مانند CAD، اتوکد و صفحات گسترده برای آنها بسیار مهم است.
خلاقیت:
طراحان معماری برای ساختمانها و مناظر طراحی میکنند. بنابراین، تفکر نوآورانه، عنصر مهمی از شغل آنها است. طراحان معماری با استفاده از خلاقیت برای ایجاد طرحهای منحصربهفرد و محیطی دلپذیر، میتوانند انتظارات مشتریان خود را برآورده کنند. آنها همچنین میتوانند از این مهارت زمانی استفاده کنند که مشتری از آنها بخواهد که طرح را مطابق با نیازهای خود تغییر دهند.
مهارتهای ریاضی:
بسیار مهم است که ساختمانها نه تنها از نظر زیباییشناسی دلپذیر، بلکه ایمن نیز باشند. داشتن دانش قوی ریاضیات به طراحان معماری کمک میکند تا ساختمانهایی بسازند که از یکپارچگی ساختاری سالم برخوردار باشند. این مهارت آنها را قادر میسازد استحکام و مناسب بودن مواد و ساختار خود را محاسبه کنند. علاوهبر این، طراحان معماری میتوانند از مهارتهای ریاضی خود در هنگام محاسبه بودجه پروژه و هزینههای برآورد شده استفاده کنند. طراحان معماری میتوانید مهارتهای ریاضی را در طول تحصیل خود توسعه دهند.
مدیریت زمان:
برنامهریزی و طراحی پروژههای ساختمانی نیازمند تیم بزرگی متشکل از کارشناسان متعدد از جمله طراحان معماری است. بنابراین، برای آنها مهم است که مهارتهای مدیریت زمان عالی داشته باشند. مهارتهای مدیریت زمان میتواند به طراحان معماری کمک کند تا ضربالاجلها را رعایت کنند و رضایت مشتری را افزایش دهند. شما میتوانید این مهارت را با سازماندهی زمان خود، با دقت و محدود کردن حواس پرتی در حین انجام یک کار تمرین کنید.
مهارتهای طراحی:
طراحان معماری میتوانند مهارتهای طراحی خود را در طول دوره تحصیلی و شغلی توسعه دهند. این شامل دانستن چگونگی ایجاد زیبایی بصری دلپذیر در هنگام طراحی ساختمان است. با این حال، راحتی و ایمنی ساختمانها نیز بسیار مهم است. بنابراین لازم است طراحان معماری قابلیت و یکپارچگی طرحهای خود را در نظر بگیرند. سپس این عوامل را با نیازها و خواستههای مشتری متعادل کنند.
مهارتهای بین فردی:
مهارتهای بین فردی در مشاغلی که نیاز به ارتباط و همکاری دارند حیاتی است. طراحان معماری با مشتریان و مدیریت خود برای ایجاد طرحها همکاری میکنند. داشتن مهارتهای بین فردی قوی، مانند توانایی گوش دادن فعالانه و حل مشکل، به آنها اجازه میدهد تا با هر کسی که در طول فرآیند کارشان برخورد میکنند، به طور مؤثر همکاری کنند.
آشنایی با قوانین ساختمانی:
طراحان معماری مسئول اطمینان از مطابقت طرحها و چیدمانهای خود با قوانین ساختمانی و استانداردهای قانونی مختلف هستند. بنابراین، داشتن درک درستی از قوانین ساختمانی محلی ضروری است. آنها معمولاً الزامات مختلف مربوط به پایداری، ایمنی و سلامت ساختمانهایی را که طراحی میکنند، مشخص میکنند.
تفاوت بین یک معمار و یک طراح معماری چیست؟
این دو شغل میتوانند یکسان به نظر برسند، به این دلیل که طراحان معماری اغلب بهعنوان معماران سطح ابتدایی کار میکنند. با این حال، در حالیکه این دو شغل شباهتهای زیادی دارند، اما حرفه مشابهی نیستند. در زیر تفاوتهایی که بین این دو وجود دارد آورده شده است:
الزامات رسمی:
معماران معمولاً ملزم به اخذ مدرک معماری هستند، در حالیکه طراحان معماری معمولاً هیچ الزام آموزشی رسمی ندارند.
پیچیدگی وظایف آنها:
معمارانی که مسئولیت طراحی داخلی و خارجی ساختمانها را برعهده دارند، معمولاً زمانی مورد نیاز هستند که پروژهها و طرحهای ساختمانی ماهیت پیچیدهتر و بزرگتری داشته باشند. در حالیکه طراحان معماری نیز قادر به ارائه طرحهایی با کیفیت بالا هستند، آنها معمولا برای پروژههای کوچکتر مناسب هستند. از آنجا که آنها گواهینامه حرفهای ندارند، توسط یک معمار که مسئول امضای طرحهای آنها است، نظارت میشوند.
حقوق و دستمزد:
دستمزد یک معمار به طور قابل توجهی بالاتر از یک طراح معماری است.
برای شغل طراح معماری و مهارت طراحی معماری در سایت کارسپاری چی داریم؟
کارسپاری:
اگر شما نیاز دارید که افرادی برای شما کار طراحی معماری انجام دهند، میتوانید کار طراحی معماری را در کارسپاری به رایگان سفارش دهید. کار سفارشی شما در بخش کارهای حضوری و غیر حضوری سایت کارسپاری لیست میشود. کاربران کارگیر ما با مشاهده کار شما؛ برای شما درخواست انجام کار ارسال خواهند کرد. شما میتوانید از بین درخواستها مناسبترین فرد را برای انجام کار خود انتخاب کرده و کار را به او بسپارید.
کارگیری:
اگر شما یک طراح معماری هستید و مهارت طراحی معماری دارید، برای ثبت اطلاعات مهارتی خود از طریق کامیپوتر میتوانید در بخش پنل کارگیری در منوی سمت راست اطلاعات مهارتی را انتخاب کنید. سپس در صفحه باز شده مهارت طراحی معماری را بهعنوان مهارت خود انتخاب و ذخیره کنید. از طرفی برای ثبت اطلاعات مهارتی خود با استفاده از تلفن همراه نیز میتوانید در داشبورد کاربری بخش پنل کارگیری، اطلاعات مهارتی را انتخاب کرده و نسبت به ثبت مهارت خود اقدام کنید.
با این کار، مهارت طراحی معماری برای شما در پروفایل کاربری شما ثبت میشود. همچنین در صورتی که آدرس ایمیل خود را وارد کرده باشید، به هنگام سفارش و انتشار کاری در موضوع مهارت شما، از طریق ایمیل و از طریق پیامک (در صورت تمایل کارسپار) به شما اطلاعرسانی خواهد شد که کاری مطابق با مهارت شما در سایت کارسپاری منتشر شده است و شما را از برای مشاهده این کار راهنمایی خواهد کرد. شما با ورود به صفحه کار میتوانید با مطالعه توضیحات کار در صورت تمایل برای انجام آن کار داوطلب شوید و درخواست انجام ارسال کنید.
اگر شما یک طراح معماری هستید و مهارت طراحی معماری دارید، میتوانید آگهی مربوط به خدمات خود را از طریق پنل آگهی خدمات به رایگان سفارش دهید. با این کار آگهی شما در صفحه آگهیهای خدمات طراحی معماری نمایش داده میشود. همچنین میتوانید با ورود به صفحه کارهای سفارشی برای طراحی معماری بهترین فرصتهای کاری و شغلی مناسب خود را برای کار طراحی معماری پیدا کنید.