9 نکته طلایی برای بهترین بودن در شغلتان:
-
از نظرات دیگران استفاده کنید.
شما با ناآگاهی از نقاط قوت و ضعف خود دچار مشکل میشوید. دیدن نقاط قوت و ضعف افراد میتواند آسان باشد، اما همواره مورد انتقاد قرار گرفتن، سختتر است. اگر در فهمیدن اینکه چگونه میتوانید در محل کار خود پیشرفت کنید با مشکل مواجه هستید، از یک همکار نزدیک یا مدیر خود بخواهید تا بازخورد صادقانهای از روند کارتان ارائه دهد. اما برای شنیدن حقیقت آماده باشید. زیرا اگر برای روبهرو شدن با نقدها آمادگی نداشته باشید، نمیتوانید عادت یا رفتاری را تغییر دهید. ناگفته نماند که برای پیدا کردن شخصیت و سبک کاری خود میتوانید به مقاله سبک کاری من چیست سری بزنید.
-
از انتظارات کارفرمای خود آگاه باشید.
مطمئن شوید که اهداف سیستمکاری و به ویژه کارفرمای خود را میدانید. میزان هماهنگی شما با سازمان و رابطه کاری شما با سرپرست یا مدیر بسیار مهم است. اطمینان حاصل کنید که با ارزشها و مقاصد شرکت آشنا هستید تا بتوانید آنها را به در طول انجام وظایف خود در نظر داشته باشید. اگر شما هم جزو کسانی هستید که جلب رضایت مدیران و کارسپارتان برای شما از اهمیت زیادی برخوردار است، مطلب روشهایی برای جلب رضایت کارفرما و کارسپار را از دست ندهید.
-
همواره بازیکنی دلسوز در تیم شغلی خود باشید.
کسانی که مایل به کنار گذاشتن اهداف شخصی خود برای اهداف کلی شغلشان هستند، همواره در سازمانها از آنها تقدیر میشود. آنها همیشه مورد توجه قرار میگیرند و اغلب سریعتر از همکارانی که رویکرد خودمحوری دارند پیشرفت میکنند.
-
به شغل خود نگرش مثبت داشته باشید.
چه همه چیز در محیط کاری شما خوب و چه بد پیش برود، همواره به شغل خود دیدگاه مثبتی داشته باشید. شکایت به همکاران در مورد رئیس یا شغل خود را فراموش کنید. شکایات شما میتواند به افراد بالاتر در سازمان برسد و وضعیت کاری شما را از موقعیتی که هست نیز بدتر کند. پس در عوض، روابط مناسب، برای ارایه پیشنهاد در جهت بهبود شرایطتان را بیابید. روی نکات مثبت تمرکز کنید. بد نیست از به اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی خود با همکاران اجتناب کنید.
-
تمایل به انجام کار اضافی
چه نظارت بر یک پروژه بزرگ باشد یا پیشنهاد یادگیری یک سیستم جدید، همیشه برای مسئولیتهای اضافی داوطلب شوید. افرادی که در محلکار خود برتر هستند، که اغلب فراتر از آنچه از آنها خواسته میشود، عمل میکنند. پس این نکته را هم جدی بگیرید و آن را عملی کنید.
-
در مدت زمان تعیینشده وظایفتان را انجام دهید.
-
باملاحظه با همکاران خود رفتار کنید.
-
در شغل خود به موقع ایفای نقش کنید.
-
زندگی شخصی خود را خصوصی نگه دارید.
درست است که در نکات قبل شما را به ایجاد روابط دوستانه در محیط کاری خود تشویق کردم اما لطفا در این کار افراط نکنید. همواره تماسها و ایمیلهای شخصی را در محل کارتان به حداقل برسانید. کارهای خود را برای ناهار یا زمانی که از محلکار دور هستید، بگذارید. جزئیات زندگی شخصی خود را در زمان ناهار برای همه به اشتراک نگذارید. بد نیست به این نکته هم توجه داشته باشید که این روزها اکثر شرکتها بر استفاده کارکنان خود، از فناوریهای محل کار نظارت میکنند. بنابراین باید از ایمیلهای شخصی و پیامهای متنی در نرمافزارهای سیستم کاری خود خودداری کنید. همچنین، به خاطر داشته باشید که ابراز احساسات منفی و مثبت شما در مورد محل کار یا رئیس خود در رسانههای اجتماعی میتواند توسط هر کسی خواندهشود.